Jdi na obsah Jdi na menu

Přehled korpusů, náplní a potahů dortů, které používám :-))

 

Korpus:

piškotový, čokoládový, ořechový, pistáciový, kakaový, mramorovaný (piškotový, kakaový), citronový, mandlový, red velvet

 

Krém:

máslový, odlehčený máslový, vanilkový, čokoládový, kakaový, kávový, karamelový, ořechový, lehký tvarohový, straciatella, mascarponový

 

Šlehačka:

klasik bílá, pistáciová, citronová, pařížská

 

Frutafilová náplň:

Jahodová, višňová, borůvková (většinou v kombinaci s máslovým krémem)

 

Potahová hmota:

s příchutí mandlí, vanilky, třešní nebo čokolády, a samozřejmě pravý marcipán

 

Ze zásady nepoužívám žádných náhražek. Používám jen to, co vím, že je opravdu dobré

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jana Hohnová - Informace

7. 2. 2016 14:47

Vážená p. Racková , dívala jsem se na Vaše svatební zákusky, ráda bych si nějaké objednala. Bylo by to v březnu, svatbu mám 19. března, jsem z Chomutova. Prosím o zaslání cenových relací zákusků. Má emailová adresa kocka.mourkova@seznam.cz Děkuji Hohnová.