Přehled korpusů, náplní a potahů dortů, které používám :-))
Korpus:
piškotový, čokoládový, ořechový, pistáciový, kakaový, mramorovaný (piškotový, kakaový), citronový, mandlový, red velvet
Krém:
máslový, odlehčený máslový, vanilkový, čokoládový, kakaový, kávový, karamelový, ořechový, lehký tvarohový, straciatella, mascarponový
Šlehačka:
klasik bílá, pistáciová, citronová, pařížská
Frutafilová náplň:
Jahodová, višňová, borůvková (většinou v kombinaci s máslovým krémem)
Potahová hmota:
s příchutí mandlí, vanilky, třešní nebo čokolády, a samozřejmě pravý marcipán
Ze zásady nepoužívám žádných náhražek. Používám jen to, co vím, že je opravdu dobré .
Komentáře
Přehled komentářů
Vážená p. Racková , dívala jsem se na Vaše svatební zákusky, ráda bych si nějaké objednala. Bylo by to v březnu, svatbu mám 19. března, jsem z Chomutova. Prosím o zaslání cenových relací zákusků. Má emailová adresa kocka.mourkova@seznam.cz Děkuji Hohnová.
Jana Hohnová - Informace